• VOOR 11.30 uur besteld morgen in huis*
  • verzendkosten max € 3.95
  • lage prijzen hoge kwaliteit!
Home » webshop » unieke dogs & walks by kailey producten » supriseboxen » hoe werkt het dogs & walks by kailey suprisebox abonnement

hoe werkt het dogs & walks by kailey suprisebox abonnement

het dogs & walks by kailey suprisebox  abonnement werkt heel eenvoudig. Jouw hond ontvangt automatisch iedere twee maanden een super luxe - op maat gemaakte - box vol met de beste hondenproducten. je sluit het abonnement af voor 3 boxen (6 maanden).

deze voorwaarden gelden NIET VOOR DE SNACKBOXEN!

het dogs & walks by kailey snackbox abonnement werkt wel heel eenvoudig! u ontvangt alleen MAANDELIJKS een nieuwe snackbox en u kunt deze op IEDER MOMENT stop zetten of pauzeren DUS GEEN MINIMALE AFNAME!

het  abonnement kan daarna op  elk moment stopgezet of gepauzeerd worden via onze klantenservice

info@dogsenwalks.nl.

 

 

🚚 Levering abonnementsboxen

wanneer je inschrijft voor het abonnement van de snack box ontvang je deze binnen 5 werkdagen,daarna ontvang je iedere maand in de eerste week van de maand een nieuwe snack box,het voordeel van dit abonnement is dat u in het vervolg  GEEN verzendkosten betaald alleen voor de eerste box,altijd een verantwoord snackje in huis heeft en u verzekerd bent van een snackbox!!


Wanneer je inschrijft voor het abonnement ontvang je je eerste suprisebox binnen 5 werkdagen. Daarna ontvang je iedere 2 maanden een nieuwe box,het voordeel van een abonnement is dat u in het vervolg  GEEN verzendkosten betaald alleen voor de eerste box en altijd verzekerd bent van de leukste box voor je hond!!

er zijn 6 themaboxen per jaar:

 

januari-februari                                                             valentijnsbox

maart - april                                                                  voorjaarsbox

mei-juni                                                                        zomerbox

juli-augustus                                                                vakantiebox

september-oktober                                                     dierendagbox

november-december                                                 feestdagenbox 

 

 je dient de supriseboxen 15 dagen voor levering te betalen ,je  ontvangt hier ruim van tevoren bericht over ,na betaling ontvangt u de bevestiging en de uiterste leverdatum wij hanteren geen vaste leverdatum ivm het flexibel instapmoment van de boxen dat wij hanteren!!

wel houden wij er rekening mee dat er  2 maanden ongeveer  zitten tussen de verschillende boxen!

 

 

🎂 Levering Verjaardagsbox via het abonnement


Heb je bij het aanmelden van jouw abonnement ook voor de Verjaardagsbox gekozen? De betaling van de Verjaardagsbox volgt in de 15 tot 20 dagen voorafgaand aan de verjaardag van jouw hond. De levering zal ongeveer 5 tot 10 dagen voordat jouw hond jarig is plaatsvinden.
Is uw hond binnen nu en 23 dagen jarig? Schrijf je in voor het abonnement mét de Verjaardagsbox. u ontvangt dan de Verjaardagsbox binnen 5 werkdagen, zodat je zeker weet dat deze op tijd aankomt.