DOOR MIJN ERVARING IN DE  TRIMSALON BEN IK ER ACHTER GEKOMEN DAT ER VEEL BEHOEFTE BESTAAT ONDER DE MINIMA OM HUN HOND TE LATEN VERZORGEN MAAR DAT DIT HAAST ONMOGELIJK IS DOOR DE “HOGE”PRIJS DIE ERVOOR GEVRAAGD WORDT EN DAT MENSEN HIER NIET GRAAG MEE TE KOOP LOPEN MAAR DAT ZE UITEINDELIJK  OOK HET ALLERBESTE WILLEN VOOR HUN “KINDJE”.
U KUNT BIJ DOGS & WALKS BY KAILEY  GEBRUIK MAKEN EEN GEREDUCEERD TARIEF VAN 50% KORTING* OP DE REGULIERE PRIJZEN VAN ALLE BEHANDELINGEN VAN DE TRIMSALON.
HET ENIGE WAT IK VAN U VRAAG IS:

*U DIENT BIJ AFSPRAAK MAKEN /PLANNEN AAN TE GEVEN DAT U MINIMA BETREFT!

*dierenpaspoort van de hond of honden en aantoonbaar bewijs dat het uw eigen hond of honden zijn.

* DAT U MIJ EEN GELDIG BEWIJS VAN INSCHRIJVING TOONT VAN OF DE VOEDSELBANK / DIEREN VOEDSELBANK OF DE BREDAPAS. U BENT MIJ VERDER  GEEN UITLEG VERSCHULDIGD.
Bij het niet kunnen overleggen van de juiste papieren of als u niet voldoet aan de voorwaarden KOMT U HELAAS NIET IN AANMERKING VOOR HET GEREDUCEERD TARIEF.
ER ZIJN GEEN SPECIALE DAGEN WAAROP U KORTING KRIJGT DIT OM HET ZO LAAGDREMPELIG TE HOUDEN.
U KUNT ONLINE EEN AFSPRAAK INPLANNEN VOOR EEN  TRIMBEURT OF WASBEURT VOOR UW HOND OF U KUNT CONTACT OPNEMEN   VIA TELEFOONNUMMER 06-51572639 OF VIA EMAILADRES INFO@DOGSENWALKS.NL OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN OOK ALS U MEER INFORMATIE WENST.
NORMAAL KUNT ONDER HET GENOT VAN EEN BAKJE KOFFIE OF THEE UITERAARD ERBIJ BLIJVEN IN DE TRIMSALON ALS U DAT WENST MAAR HELAAS IS DIT VANWEGE HET CORONA VIRUS NIET MOGELIJK TOT NADER ORDER!
HET  IS MOGELIJK DAT IK DE HOND OP  KOM HALEN EN/OF THUIS BRENG MAAR HELAAS  BEN IK WEL GENOODZAAKT HIER EXTRA KOSTEN VOOR IN REKENING TE BRENGEN. (KOSTEN IN OVERLEG)
U KUNT PINNEN EN CONTANT BETALEN IN DE TRIMSALON! 
*NIET ICM ANDERE KORTINGEN
TIP: OP FACEBOOK KOMEN REGELMATIG LEUKE WINACTIES BV GRATIS WASBEURT , GRATIS PRODUCTEN ENZ. DOE VOORAL MEE OM KANS TE MAKEN.